Black Friday, een overgewaaide ‘feestdag’ uit de Verenigde Staten waar wij ook in Nederland niet meer onderuit kunnen. Heb jij aan onderstaande punten gedacht?

1. Voorraad

Stuntdagen zoals Black Friday en Cyber Monday zorgen voor een piek in aankopen en orders. Was je hierop voorbereid door je voorraad helemaal op orde te hebben? Bij een up to date voorraad horen niet alleen al je producten, maar ook de verpakkingsmaterialen waarmee je je producten bij de klant krijgt. Had je gebruik gemaakt van een leverancier die de verpakkingsvoorraad voor jou bijhoudt, dan had je hier niet eens over na hoeven denken!

2. Mankracht

Naast een piek in orders zorgt Black Friday ook voor in piek in traffic. Was er genoeg personeel op de werkvloer om deze dag in goede banen te leiden? Dit punt geldt natuurlijk ook als je een online winkel hebt. Zijn alle Black Friday orders op tijd verwerkt, ingepakt en verstuurd?

3. Beleving

Nu Black Friday dit jaar vooral online plaatsvond, was beleving toevoegen des te belangrijker. Heb jij ervoor gezorgd dat jouw product eruit sprong tussen alle Black Friday bestellingen? Met de juiste verzenddoos zouden je producten niet alleen in perfecte staat aankomen op hun eindbestemming, maar kon je je ook onderscheiden van de concurrentie. Deze extra beleving zorgt ervoor dat de klant zich verbonden voelt met jouw merk en product. De kans op een herhaalaankoop wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Kan je alles afvinken? Dan zit je helemaal op de goede weg! 😉

Is jouw verpakking klaar voor de aankomende feestdagen?

Wij denken met je mee over een onderscheidende verpakking én kunnen daarnaast helpen met je voorraadbeheer, zodat je nooit misgrijpt.

Gebruik het formulier voor je wensen of vragen en we nemen contact met je op om enkele zaken door te nemen. Dat kost ongeveer 10 à 15 minuten van je tijd. Natuurlijk kun je het formulier ook overslaan en ons direct bellen of mailen.

+31 33 20 22 165
info@packcompany.nl

Een passend advies en prijsopgave

usp  altijd reactie binnen 1 à 2 werkdagen
usp  advies en prijsopgave zonder verplichtingen
Om spam te voorkomen vragen we je de
onderstaande code over te typen.

captcha