Black Friday evaluatie: heb je hieraan gedacht?

Deel dit bericht:

Black Friday, een overgewaaide ‘feestdag’ uit de Verenigde Staten waar wij ook in Nederland niet meer onderuit kunnen. Heb jij aan onderstaande punten gedacht?

1. Voorraad

Stuntdagen zoals Black Friday en Cyber Monday zorgen voor een piek in aankopen en orders. Was je hierop voorbereid door je voorraad helemaal op orde te hebben? Bij een up to date voorraad horen niet alleen al je producten, maar ook de verpakkingsmaterialen waarmee je je producten bij de klant krijgt. Had je gebruik gemaakt van een leverancier die de verpakkingsvoorraad voor jou bijhoudt, dan had je hier niet eens over na hoeven denken!

2. Mankracht

Naast een piek in orders zorgt Black Friday ook voor in piek in traffic. Was er genoeg personeel op de werkvloer om deze dag in goede banen te leiden? Dit punt geldt natuurlijk ook als je een online winkel hebt. Zijn alle Black Friday orders op tijd verwerkt, ingepakt en verstuurd?

3. Beleving

Nu Black Friday dit jaar vooral online plaatsvond, was beleving toevoegen des te belangrijker. Heb jij ervoor gezorgd dat jouw product eruit sprong tussen alle Black Friday bestellingen? Met de juiste verzenddoos zouden je producten niet alleen in perfecte staat aankomen op hun eindbestemming, maar kon je je ook onderscheiden van de concurrentie. Deze extra beleving zorgt ervoor dat de klant zich verbonden voelt met jouw merk en product. De kans op een herhaalaankoop wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Kan je alles afvinken? Dan zit je helemaal op de goede weg! 😉

Elinev2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van verpakkingen?
checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.