Bedrukkingsadvies

Bedrukkingsadvies

De bedrukking van uw verpakking is een kans bij uitstek om u te onderscheiden van concurrenten en om een geweldige indruk te maken op uw klant. Bovendien zorgt een goede bedrukking voor herkenning van uw merk en de juiste merkbeleving.

Mogelijkheden van het bedrukken van karton

Karton leent zich goed voor verschillende druktechnieken. Flexodruk is een voordelige en snelle techniek die vooral geschikt is voor hoge oplages en een bedrukking die geen hoge kwaliteitseisen stelt. Ook offset drukken is vooral geschikt voor hoge oplages. Ten slotte kunt u kiezen voor digitaal printen. Dat is snel en voordelig bij lage oplages.

 

“PACK WEETJE”

MENSEN WORDEN VERLIEFD OP UITSTRALING, NIET OP EEN MERK’

Het merk Vitaminwater werd een enorm succes in Amerika. Met een totaal eigen design en karakter werd het bedrijf al snel opgemerkt door Coca Cola en opgekocht. 

De voordelen van flexodruk

Flexodruk biedt enkele voordelen ten opzichte van andere technieken

  • Goede drukkwaliteit door voldoende inktoverdracht en het verwerken met UV-lak
  • Relatief lage kosten bij hoge oplages
  • Inzetbaar voor kleine en grote aantallen
  • Snel

Flexodruk wordt onder andere gebruikt om de bekende waarschuwingssymbolen op karton te drukken.

De voordelen van offsetdrukken

Offsetdrukken biedt meer mogelijkheden voor drukwerk van hoge kwaliteit. De voordelen van deze bedrukkingstechniek zijn:

  • Hoge kwaliteit
  • Vooral geschikt voor hoge oplages en dan voordelig
  • Proefdrukken zijn mogelijk

Offsetdrukken is de aangewezen methode om vouwkarton te bedrukken.

Handig om te weten

De kosten van het bedrukken van een doos worden bepaald door eenmalige opstartkosten, door het aantal vlakken dat u per doos laat bedrukken en natuurlijk door het totale aantal dozen dat in één drukgang bedrukt gaat worden (de oplage).

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Vanwege de kansen en voordelen die een goede bedrukking biedt, vinden wij dat een bedrukkingsadvies altijd deel zou moeten uitmaken van een (na)bestelling van een verpakking. Aarzel daarom niet om van onze kennis gebruik te maken en ons advies in te winnen!

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van bedrukkingsadvies.