Home » AGF

AGF

Groenten en vooral fruit zijn kwetsbaar en vragen de nodige zorg tijdens het transport. Tegelijkertijd lenen groenten en fruit zich voor een mooie presentatie. Het fijne van een kartonnen verpakking is dat deze zowel beschermend als aantrekkelijk kan zijn. Maar karton gebruiken als AGF-verpakking heeft meer voordelen.

 

“PACK WEETJE”

Wist u dat fruit in een verpakking van golfkarton tot drie dagen langer goed blijft dan in een vergelijkbare plastic verpakking? De oorzaak is dat micro-organismen sneller doodgaan in een omgeving van golfkarton, aldus onderzoek uit 2016.

Soorten AGF-verpakkingen

Pack Company kan diverse soorten verpakkingen voor AGF laten maken. Dat kan de bekende Amerikaanse vouwdoos zijn als sobere maar functionele verpakking. Maar er is veel meer mogelijk, zoals stansdozen, palletdozen en palletpresentatie, en uiteenlopende beschermende verpakkingen voor de allerkwetsbaarste fruit- en groentesoorten. Natuurlijk kan elke doos of verpakking volledig op maat worden gemaakt, geheel naar uw wensen.

Extra toepassingen en mogelijkheden

Als leverancier van AGF-producten wilt u uw merk zichtbaar maken en een bepaalde uitstraling realiseren. Met een goede bedrukking is het mogelijk om de gewenste kwaliteit en sfeer te uit te dragen. Wij geven daarin deskundig advies zodat u een goede kwaliteit bedrukking krijgt tegen een gunstige prijs.

Juist omdat een AGF-verpakking zoveel toepassingen en mogelijkheden biedt, is een goed advies cruciaal. Zo weet u zeker dat u de juiste verpakking, in het juiste gewicht en maat en tegen de juiste prijs krijgt. Een verpakking die precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van AGF-verpakkingen.