AGF

Groenten en vooral fruit zijn kwetsbaar en vragen de nodige zorg tijdens het transport. Tegelijkertijd lenen groenten en fruit zich voor een mooie presentatie. Het fijne van een kartonnen verpakking is dat deze zowel beschermend als aantrekkelijk kan zijn. Maar karton gebruiken als AGF-verpakking heeft meer voordelen.

  • Sterk is
  • Steun en bescherming biedt
  • Hygiënisch is
  • Zich goed laat stapelen
  • Kosteneffectief is
 

“PACK WEETJE”

Wist u dat fruit in een verpakking van golfkarton tot drie dagen langer goed blijft dan in een vergelijkbare plastic verpakking? De oorzaak is dat micro-organismen sneller doodgaan in een omgeving van golfkarton, aldus onderzoek uit 2016.

Soorten AGF-verpakkingen

Pack Company kan diverse soorten verpakkingen voor AGF laten maken. Dat kan de bekende Amerikaanse vouwdoos zijn als sobere maar functionele verpakking. Maar er is veel meer mogelijk, zoals stansdozen, palletdozen en palletpresentatie, en uiteenlopende beschermende verpakkingen voor de allerkwetsbaarste fruit- en groentesoorten. Natuurlijk kan elke doos of verpakking volledig op maat worden gemaakt, geheel naar uw wensen.

Extra toepassingen en mogelijkheden

Als leverancier van AGF-producten wilt u uw merk zichtbaar maken en een bepaalde uitstraling realiseren. Met een goede bedrukking is het mogelijk om de gewenste kwaliteit en sfeer te uit te dragen. Wij geven daarin deskundig advies zodat u een goede kwaliteit bedrukking krijgt tegen een gunstige prijs.

Juist omdat een AGF-verpakking zoveel toepassingen en mogelijkheden biedt, is een goed advies cruciaal. Zo weet u zeker dat u de juiste verpakking, in het juiste gewicht en maat en tegen de juiste prijs krijgt. Een verpakking die precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van AGF-verpakkingen.