Amerikaanse Vouwdoos

Wedden dat in uw kantoor in een willekeurige kast een of meerdere Amerikaanse vouwdozen staan? Dankzij de eenvoud van 4 panelen en 8 kleppen is de Amerikaanse vouwdoos namelijk de populairste en meest gebruikte kartonnen doos. De doos kan zowel aan de boven- als onderkant dichtgevouwen worden en is daarmee geschikt voor allerlei toepassingen. Een Amerikaanse vouwdoos wordt vrijwel altijd van golfkarton gemaakt.

Wij leveren Amerikaanse vouwdozen vanaf 1.000 stuks.

Toepassingen

De Amerikaanse vouwdoos leent zich voor allerlei uiteenlopende toepassingen: met of zonder sluitstrip, met of zonder deksel of handvatten. Ook kunt u kiezen voor licht of zwaar karton. 

Daarmee is de Amerikaanse vouwdoos geschikt als verpakking voor zeer uiteenlopende producten.

Natuurlijk kunt u Amerikaanse vouwdozen ook laten bedrukken. Bijvoorbeeld met één kleur, maar het materiaal is ook geschikt voor full colour afbeeldingen van hoge kwaliteit.

 

“PACK WEETJE”

De grootste Amerikaanse vouwdoos die ooit gemaakt is, had een inhoud van 3264.42 men kreeg in september 2016 een vermelding in het Guinness Book of Records.

De Amerikaanse vouwdoos is niet voor niets zo populair. De doos is namelijk:

  • Licht (gewicht) en toch sterk
  • Goed stapelbaar
  • Eenvoudig te produceren
  • Kostenbesparend
  • Vrij van opstartkosten
  • Geschikt om te bedrukken

Meer informatie?

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Juist omdat de Amerikaanse vouwdoos zoveel toepassingen en mogelijkheden biedt, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. U wilt toch zeker weten dat u de juiste doos, in het juiste gewicht en maat en tegen de juiste prijs krijgt? Met een goed advies weet u zeker dat de doos precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Bekijk hieronder de video om te zien hoe verschillende maten vouwdozen geproduceerd worden.
Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van Amerikaanse vouwdozen.