Home » Bloemen

Bloemen

Nederland staat internationaal bekend om zijn hoge kwaliteit bloemen en bloembollen. Die worden dan ook volop geëxporteerd en dat vraagt om een goede verpakking: bloemendozen van karton. Ook de retail in Nederland gebruikt deze bloemendozen om bloemen en boeketten goed en aantrekkelijk af te leveren bij de eindconsument.

 

“PACK WEETJE”

Nederland telt ruim 3000 bedrijven die bloemen en planten kweken. Het merendeel daarvan is bestemd voor de export. Dankzij die omvang van de sector is er binnen Nederland veel kennis van goede verpakkingen voor bloemen!

Amerikaanse vouwdoos full color offset bedrukt

Kartonnen bloemendozen zijn in allerlei (standaard)maten leverbaar. Ze kunnen naar wens voorzien worden van een extra (waterbestendige) coating, bedrukking van hoge kwaliteit en kunnen geschikt gemaakt worden voor handmatige of geautomatiseerde verpakkingslijnen.

Dankzij ons uitgebreide inkoopnetwerk kunnen wij uiteenlopende verpakkingen voor bloemen leveren tegen een gunstige prijs. Bloemendozen die precies doen wat u verlangt: uw bloemen veilig, aantrekkelijk en kostenefficiënt verpakken.

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van bloemendozen.