Bloemen

Nederland staat internationaal bekend om zijn hoge kwaliteit bloemen en bloembollen. Die worden dan ook volop geëxporteerd en dat vraagt om een goede verpakking: bloemendozen van karton. Ook de retail in Nederland gebruikt deze bloemendozen om bloemen en boeketten goed en aantrekkelijk af te leveren bij de eindconsument.

  • Oogt aantrekkelijk
  • Beschermt optimaal tijdens het transport
  • Is geschikt voor gebruik binnen de hele keten
  • Is zelf licht van gewicht
 

“PACK WEETJE”

Nederland telt ruim 3000 bedrijven die bloemen en planten kweken. Het merendeel daarvan is bestemd voor de export. Dankzij die omvang van de sector is er binnen Nederland veel kennis van goede verpakkingen voor bloemen!

Kartonnen bloemendozen zijn in allerlei (standaard)maten leverbaar. Ze kunnen naar wens voorzien worden van een extra (waterbestendige) coating, bedrukking van hoge kwaliteit en kunnen geschikt gemaakt worden voor handmatige of geautomatiseerde verpakkingslijnen.

Dankzij ons uitgebreide inkoopnetwerk kunnen wij uiteenlopende verpakkingen voor bloemen leveren tegen een gunstige prijs. Bloemendozen die precies doen wat u verlangt: uw bloemen veilig, aantrekkelijk en kostenefficiënt verpakken.

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van bloemendozen.