Displays

Een goede display trekt de aandacht en laat een product optimaal tot zijn recht komen. Of het nu om folders, food of feestartikelen gaat. Pack Company levert uiteenlopende displays die voor verschillende doelen gebruikt kunnen worden.

Displays ondersteunen uw marketing: ze dragen uw merkidentiteit uit en verleiden de doelgroep tot actie of aankoop. Door ze onderdeel te laten zijn van Shelf Ready Packaging creëert u een aandachttrekkende verpakking die een retailer direct in het schap of op de winkelvloer kan plaatsen.

 

“PACK WEETJE”

70% van de aankoopbeslissingen vinden plaats tijdens het winkelen zelf. Met een goede display kun je zeer veel mensen over de streep trekken!

Door karton als (basis)materiaal te gebruiken krijgt u een display dat:

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

  Laat uw gegevens achter:
  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  • Toonbankdisplay golfkarton 1 kleur flexo bedrukt
  • Shelf ready packaging golfkarton voorzien van perforatie
  • vloerdisplay met planken
   vloerdisplay met planken
  • Vloerdisplay - winkeldisplay
   Vloerdisplay - winkeldisplay

  Wij zorgen ervoor dat uw display een mooie omzetaanjager wordt en geven u helder advies en een scherpe offerte. Ook de productie van uw displays is bij ons in goede handen. Bel of mail ons en oordeel zelf wat we voor u kunnen betekenen.

  Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van displays.