Home » Kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen in alle soorten en maten

Een sterke kartonnen envelop zorgt er natuurlijk voor dat uw spullen ongekreukt en onbeschadigd hun bestemming bereiken. Maar een goed uitgevoerde envelop zorgt ook voor een positief gevoel bij de ontvanger én is budgetvriendelijk. En dat is waar u bij Pack Company op mag rekenen.

Enveloppen van karton in alle soorten en maten

Wij leveren kartonnen enveloppen in alle soorten, diktes, maten, oplages en met verschillende beschermingsgradaties. Ook kunnen we voor diverse sluitingen zorgdragen. Bijvoorbeeld zelfklevende sluitingen met een beschermstrip of met een afscheurstrook waarmee de envelop gemakkelijk te openen is. U kunt zelf aangeven of de sluiting aan de korte dan wel aan de lange zijde van de envelop moet komen.
 

“PACK WEETJE”

In 1845 kwam de eerste machine die enveloppen machinaal kon snijden en vouwen.

Voordelen kartonnen enveloppen

In een tijd dat klanten steeds meer waarde hechten aan milieuvriendelijkheid, laat u zien dat u daar rekening mee houdt. Een kartonnen envelop kan bijvoorbeeld van gerecycled papier gemaakt worden en kan zelf ook weer hergebruikt worden.

Bedrukkingsmogelijkheden

Een goede kartonnen envelop is meer dan een beschermend verzendmiddel. Een envelop die aandacht en kwaliteit uitstraalt versterkt immers ook de kwaliteitsbeleving bij de ontvanger. En met een goede bedrukking kunt u diverse boodschappen opnemen die uw branding ondersteunen. Het geeft u bovendien de kans om extra service te bieden. Bijvoorbeeld door contactgegevens van de klantenservice te vermelden.

De bedrukkingsmogelijkheden van een kartonnen envelop zijn bijna onbeperkt en daarom geven we u op dat vlak graag advies. Over de meest geschikte druktechniek bijvoorbeeld, maar desgewenst ook over de creatieve invulling van de bedrukking.

Karton als basis voor uw enveloppen heeft diverse voordelen. Zo is het:

Heleenv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Wij zorgen ervoor dat u de kartonnen enveloppen krijgt die passen bij uw doel en budget. We geven u graag advies over dikte, sluiting en bedrukking en over mogelijke kostenbesparing ten opzichte van uw huidige enveloppen of verpakkingen.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van displays.