Nee. Wij kiezen ervoor om scherp in te kopen voor onze klanten. Doordat we zelf geen verpakkingen produceren, hebben we de vrijheid om verpakkingen bij de beste producent tegen de beste prijs in te kopen. Met als resultaat dat we uw verpakkingen tegen een lagere prijs kunnen leveren dan wanneer u ze zelf bestelt.

Die lagere prijs komt door twee factoren. Allereerst kennen we de markt en weten we welke producent welke soort verpakking het beste kan maken. Ten tweede kent de markt ons. Ze weten dat we onze bestellingen op een gedegen en slagvaardige manier bij hen plaatsen. Dat scheelt hen tijd en dat merkt u in de prijs.

Op basis van uw vraag en wensen brengen we in kaart hoe de juiste verpakking eruit zou moeten zien. Vervolgens beoordelen we welke producent het best aan uw vraag kan voldoen. Bij die selectie letten we op alle eisen (orderaantallen, bedrukkingen, kosten voor tooling, etc.). Dat betekent dat wij u in feite het hele inkoopproces uit handen nemen.

Natuurlijk verzorgen we ook bestellingen van verpakkingen die u nu al in gebruik hebt en die via een andere leverancier gerealiseerd zijn. Dan staan de specificaties meestal vast en nemen we die als uitgangspunt.

Duurzaam verpakken is voor ons belangrijk. Gelukkig is karton milieuvriendelijk omdat het soms helemaal, soms grotendeels van gerecycled materiaal is gemaakt. Indien een klein deel nieuw materiaal (houtpulp) wordt gebruikt, is dit altijd afkomstig van FSC-gecertificeerde leveranciers. Ook bij bedrukkingen letten we op de milieubelasting van bijvoorbeeld de gebruikte inkt. We kiezen bij voorkeur voor inkt op waterbasis.

Het hangt er natuurlijk ook vanaf of u bijzondere wensen hebt, maar wanneer wij alle benodigde informatie in bezit hebben krijgt u binnen een aantal werkdagen een offerte. Als dit sneller moet dan kunnen wij voor niet-stans verpakkingen dezelfde dag nog  juiste offerte sturen.

Veel van onze leveringen betreffen maatwerk. Wanneer wij alle benodigde informatie hebben ontvangen om een order in te zetten moet u denken aan een levertijd van 5 tot 10 dagen. Het is ook mogelijk om nog sneller te leveren wanneer dat nodig mocht zijn.

Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarom zorgen we altijd voor een goed onderbouwd bedrukkingsadvies, zodat u een goede kwaliteit bedrukking tegen een goede prijs krijgt. De oplage bepaalt bijvoorbeeld mede welke druktechniek het meest in aanmerking komt.
Er is veel mogelijk: bedrukking aan de binnen-of buitenzijde van de verpakking, één kleur of fullcolour, met of zonder extra afwerking als lak of folie. Zo creëert u altijd de gewenste uitstraling voor een verpakking.

In overleg kunnen wij die leveren. Wij dragen zorg voor een goede afhandeling van uw order en begeleiden de productie om de juiste verpakking te realiseren. Een model of proefmonster kan daar deel van uitmaken.

Onze leveringsvoorwaarden sturen wij altijd mee met de offerte. U kunt deze ook hier lezen en/of downloaden