Home » Hotmelt

Hotmelt

Verpakkingslijmen luisteren nauw. Ze moeten snel en veilig te verwerken zijn, waar maken wat ze beloven, passen bij de vereiste machine-instellingen en natuurlijk voordelig in gebruik zijn. Reden voor ons om nauw samen te werken met Paramelt. Paramelt hotmelts voldoen namelijk aan tal van verpakkingseisen.

Wij kunnen voor iedere gewenste toepassing een geschikte hotmelt leveren. Of het nu gaat om voedsel, non-food of om een toepassing in de logistieke keten. Paramelt heeft namelijk een uitgebreid assortiment hotmelts standaard beschikbaar. 

Mocht er geen standaard lijm voorhanden zijn die helemaal voldoet aan uw specifieke omstandigheden of wensen, dan ontwikkelen we samen met Paramelt een lijm op maat. We hebben immers hun volledige technische ondersteuning. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale lijm ontwikkeld voor een fruitproducent in Zuid-Amerika. Deze speciale Excelta™ hotmelt kan worden toegepast in hoge omgevingstemperaturen en is uitstekend geschikt voor de specifieke kartonsoorten waar deze producent mee werkt.

 

“PACK WEETJE”

Paramelt begon ruim 100 jaar geleden als lokaal bedrijf in waslagen voor kaas. Inmiddels is het een wereldwijd, toonaangevend bedrijf met vestigingen in o.a. China, de VS en een ‘food safe’ fabriek met state of the art technologie in Heerhugowaard.

De naam zegt het al: een hotmelt is een warme lijm waarbij de lijmverbinding ontstaat na afkoeling. De hotmelts van Paramelt zijn zo samengesteld dat ze belangrijke voordelen bieden:

Paramelt beschikt over een fabriek die volledig is gespecialiseerd in de productie van hotmelts voor de verpakkingsindustrie. Daardoor beschikken ze over de laatste kennis en technologie waardoor Paramelt hotmelts niet alleen van hoge kwaliteit, maar meestal ook goedkoper zijn dan hotmelts van andere producenten.

Pack Company werkt nauw samen met Paramelt en selecteert daarom altijd de beste lijm die aansluit bij uw eisen. Mocht de ideale lijm niet aanwezig te zijn in het assortiment dan ontwikkelen we met Paramelt een lijm op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.