Industrie

Welke type industriële verpakking u ook zoekt, wij kunnen het leveren. Van extra small tot extra large en volledig volgens uw wensen en specificaties.

Eigenschappen van goede industriële verpakkingen

Wij bieden uiteenlopende industriële verpakkingen aan variërend van standaard (om)dozen tot diverse palletoplossingen. Al onze industriële verpakkingen zijn:

 • Duurzaam
 • Rendabel
 • In alle maten verkrijgbaar
 • Sterk
 • Verkrijgbaar in diverse kartonkwaliteitenSterk

Daarbij zijn ze desgewenst geschikt voor uiteenlopende verpakkingslijnen en wijzen van transport. Natuurlijk zijn onze verpakkingen ook milieuvriendelijk, want ze zijn 100% recyclebaar.

Veel mogelijkheden

In overleg met u zijn allerlei extra opties mogelijk. Zo kunnen de verpakkingen op verschillende wijzen bedrukt worden en voorzien van een sluiting naar keuze.

 

“PACK WEETJE”

De grootste industriële verpakking staat op naam van Volvo Trucks. Met 23,47 meter lengte was de kartonnen doos voor een van hun trucks een verpakkingsjuweeltje.

Industriële verpakkingen zijn er in diverse toepassingen en mogelijkheden. Daarom denken we graag met u mee en bieden we altijd een verpakkingsadvies op maat. Dankzij onze inkoopkennis kunnen we verpakkingen tegen een gunstige prijs leveren. Zo weet u zeker dat u de juiste verpakking krijgt, waarmee u uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt kunt verpakken

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

 • Machine doos 2 kleuren bedrukt e commerce doos
  Machine doos 2 kleuren bedrukt e commerce doos
 • Massief karton doos met stansgaten
  Massief karton doos met stansgaten
 • Machine doos 1 kleur bedrukt e commerce
  Machine doos 1 kleur bedrukt e commerce
 • Standaard Amerikaanse vouwdozen
  Standaard Amerikaanse vouwdoos

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts industriële verpakkingen.