Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’.

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Werkwijze

We kennen de verpakkingsbranche door en door en weten exact welke producent sterk is in welk type verpakking. Door die kennis zijn we vrijwel altijd goedkoper dan de concurrent of uw huidige producent. Zonder te hoeven inleveren op kwaliteit.

Neem contact met ons op
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Hier staan we voor

Wij werken met een praktische inslag, want we houden van een no-nonsense aanpak. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om met een creatieve blik naar elk verpakkingsvraagstuk te kijken. Want met enige inventiviteit kunnen we vaak net die extra kwaliteitsslag maken zonder dat dit gepaard gaat met hogere kosten, vaak zelfs met een kostenbesparing.

Onze klanten

We werken voor uiteenlopende bedrijven in de industrie, retail, e-commerce, food en logistiek, die alle soorten producten leveren in binnen- en buitenland.

Veel van onze klanten hebben geen eigen inkoper voor verpakkingsmaterialen, andere beschikken wel over een inkoopafdeling. Die reiken we graag de helpende hand en maken we verder wegwijs in het verpakkingsproces.

Onze klanten doen graag een beroep op onze expertise, omdat ze zeker weten dat ze zo de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgen en omdat ze graag een soepel en slagvaardig inkoopproces willen dat hen weinig tijd kost.

“Nadat we met Pack Company in zee zijn gegaan zijn prijzen transparant, wordt een totaaloplossing geboden en is flexibiliteit gegarandeerd. Er wordt meegedacht in een veranderende markt en we kunnen zowel voor alle verpakkingen als voor de hotmelt voor onze verpakkingsmachine bij ze terecht”.
Gert Cornelissen

“Tijdens ons automatiseringstraject kwamen we er al snel achter dat de ene doos de andere niet is.
Onze automatiseringsleverancier bracht ons in contact met Pack Company. Al snel won Pack Company ons vertrouwen en door hun uitgebreide kennis

Lees Meer...

Felix Bouman

“Packcompany zorgt voor een snelle en betrouwbare levering van dozen tegen een scherpe prijs! Door middel van een goede samenwerking krijgen wij op tijd een goede kwaliteit dozen voor onze producten!” 
Joost de Bruijne

“Waar wij zelf niet de mogelijkheden hebben, is Pack company een mooie aanvulling, zij kunnen ons verschillende doosoplossingen bieden.”
David Hartog