Bedrukte papieren tassen en zakken

Een bedrukte papieren of kartonnen tas is een verantwoorde aandachtstrekker voor je winkel of merk. Wij kunnen deze verzorgen in verschillende soorten en maten. Daarnaast hebben we ook mogelijkheden voor papieren zakken, met en zonder venster.

Gepersonaliseerde papieren tassen

Een papieren of kartonnen tas begint met het bepalen van het juiste formaat. Vervolgens kan de juiste kwaliteit bepaald worden, afhankelijk wat het tasje moet dragen. De tas wordt uitgevoerd in basis wit of een bruine Kraft kleur, waarna deze bedrukt kan worden in elke gewenste kleur.

Daarnaast is er nog een keuze in het type handvat. Standaard is dit een gedraaid handvat, maar ook platte of gestanste handvatten behoort behoren tot de mogelijkheden.

Luxe kartonnen tassen

Om je producten extra glans te geven kan je ook kiezen voor een luxe kartonnen tas. De tas is gemaakt van stevig karton volledig op maat. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan mat- of glanslaminaat en goud- of zilverfolie. De tas wordt afgemaakt met een koord of lint. 

Als onafhankelijk leverancier weten we exact wat we waar kunnen laten maken en hoe we tot het beste verpakkingsresultaat komen.

Een papieren of kartonnen tas via Pack Company:

Trekt gegarandeerd de aandacht voor je product of winkel

Kan volledig op maat gemaakt worden

Is verkrijgbaar in elke gewenste kleur

 

Is uitvoerbaar met verschillende handgrepen

Is mogelijk van een luxe tot basic design

Is een verantwoorde tas die plastic elimineert

Advies papieren tassen en zakken

De zorg die jij aan je producten of relaties besteedt, besteden wij aan je verpakking. Dat begint met goed advies en gaat verder in een mooi maar ook uitvoerbaar ontwerp en een zorgvuldige begeleiding van de gehele productie. Zo weet je zeker dat je straks jouw tassen of zakken volledig naar wens hebt.

 

Een passend advies en prijsopgave

usp  altijd reactie binnen 1 à 2 werkdagen
usp  advies en prijsopgave zonder verplichtingen
Om spam te voorkomen vragen we je de
onderstaande code over te typen.

captcha