Home » Papieren Verzendzakken

Papieren Verzendzakken

Op zoek naar een alternatief voor een plastic verzendzak? Of kan jouw verzenddoos van karton misschien wel vervangen worden door een papieren verzendzak? Vergeet te grote pakketten en bespaar op verpakkingsmateriaal door papieren verzendzakken in te zetten.  

Wij leveren papieren verzendzakken vanaf 5.000 stuks.

Toepassingen

De papieren verzendzak leent zich uitstekend voor het verzenden van niet breekbare producten en kleding. Door de juiste maatvoering in te zetten past de verzendzak ook nog eens door de brievenbus. Zo bespaar je niet alleen op de verpakking maar ook op de verzendkosten.

Geen tape meer nodig…. Wij voorzien de verzendzakken van een plakstrip en wanneer gewenst ook een retourstrip. Op deze manier kunnen klanten zonder frustratie producten retour zenden. Door de tearstrip is de verzendzak daarnaast erg makkelijk te openen.

Bedrukken… Papieren verzendzakken zijn zeer geschikt om te bedrukken in eigen stijl en design. Gepersonaliseerde verpakkingen is onze core business.

Papieren verzendzakken worden steeds populairder en dat is niet voor niets.  De verzendzak is namelijk:

Huubv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Juist omdat de Papieren Verzendzak zoveel toepassingen en mogelijkheden biedt, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. U wilt toch zeker weten dat u de juiste verpakking, in het juiste gewicht en maat en tegen de juiste prijs krijgt? Met een goed advies weet u zeker dat de doos precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van Papieren verzendzakken.