Stansdoos / Stansverpakking 

Wilt u een volledig op maat gemaakte doos, dan kunnen we u een stansdoos aanbieden. 

Een stansverpakking kunnen wij volledig voor u personaliseren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een webshop doos, een geschenkdoos, een doos om uw producten sneller in te pakken of een ander soort verpakking. Met de stansdoos kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen, zowel met als zonder bedrukking. Zo oogt een stansdoos meestal verzorgder en leent zich daardoor meer voor een mooiere presentatie van uw product.

Wat is een stansdoos?

Een stansdoos is een op maat gemaakte doos.
Wanneer u los wilt gaan op creatief gebied, een perfecte bedrukking nodig heeft of zoekt naar een makkelijk te sluiten verpakking zonder gebruik van tape, dan is de stansdoos perfect voor uw product.

Door karton te stansen kan je de verpakking een unieke vorm geven, wat vanuit een praktisch oogpunt of voor marketing doeleinden wenselijk kan zijn. Deze verpakking wordt op een stansmachine gemaakt, het stansmes is op maat gemaakt, daarmee zijn de mogelijkheden voor de gewenste verpakking bijna onbeperkt. Het is bijvoorbeeld mogelijk een doos te maken met verschillende soorten sluiting, waardoor er geen tape meer nodig is. Stansdozen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een ‘slotje’, waardoor de sluiting geborgd is als de doos in elkaar gevouwen is.

Een stansdoos wordt volledig op maat en naar uw wensen en specificaties gemaakt. Afhankelijk van de gewenste toepassing kiezen we voor een doos van vouwkarton, golfkarton of massief karton.

Het benodigde stansmes wordt bewaard, zodat u gemakkelijk een herhaalbestelling kunt doen. De kosten van een herhaalbestelling vallen dan veelal lager uit.

 

 

“PACK WEETJE”

De grootste stansdoos tot nu toe gemaakt komt, hoe kan het ook anders, uit de VS. Met een omvang van 5,90 bij 4,10 meter en een hoogte van 87 cm bevatte deze doos van Krispy Kreme maar liefst 2400 donuts…

Zo is een stansdoos bijvoorbeeld geschikt als:                                                                               De voordelen zijn:

 • Verpakking / doos op maat, volledig aan te passen aan uw wensen
 • Verzenddoos
 • Webshop doos
 • Brievenbusdoos
 • Bedrukte verpakking met interieur
 • Een verpakking met venster om het product te laten zien
 • Van onbedrukt tot 6 kleuren druk (geschikt voor elk design)
 • Beschikbaar in gofkarton, vouwkarton en massiefkarton
 • Wanneer gewenst, zonder tape in elkaar te zetten
 • Geschikt voor verpakkingsmachines
 • Licht van gewicht en toch sterk
 • Geschikt voor grote en kleine oplages

Meer informatie?

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Juist omdat de stansdoos zoveel toepassingen en mogelijkheden biedt, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. U wilt toch zeker weten dat u de juiste doos, in het juiste gewicht en maat en tegen de juiste prijs krijgt ? Met een goed advies weet u zeker dat de doos precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Bekijk hieronder de video om te zien hoe verschillende maten stansdozen geproduceerd worden.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van Standsdozen.