Home » Stansdoos

Stansdoos / Stansverpakking

Wilt u een volledig op maat gemaakte doos, dan kunnen we u een stansdoos aanbieden. 

Een stansverpakking kunnen wij volledig voor u personaliseren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een webshop doos, een geschenkdoos, een doos om uw producten sneller in te pakken of een ander soort verpakking. Met de stansdoos kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen, zowel met als zonder bedrukking.

Zo oogt een stansdoos meestal verzorgder en leent zich daardoor meer voor een mooiere presentatie van uw product.

Wat is een stansdoos?

Een stansdoos is een op maat gemaakte doos. Wanneer u los wilt gaan op creatief gebied, een perfecte bedrukking nodig heeft of zoekt naar een makkelijk te sluiten verpakking zonder gebruik van tape, dan is de stansdoos perfect voor uw product.
 

“PACK WEETJE”

De grootste stansdoos tot nu toe gemaakt komt, hoe kan het ook anders, uit de VS. Met een omvang van 5,90 bij 4,10 meter en een hoogte van 87 cm bevatte deze doos van Krispy Kreme maar liefst 2400 donuts…

Door karton te stansen kan je de verpakking een unieke vorm geven, wat vanuit een praktisch oogpunt of voor marketing doeleinden wenselijk kan zijn. Deze verpakking wordt op een stansmachine gemaakt, het stansmes is op maat gemaakt, daarmee zijn de mogelijkheden voor de gewenste verpakking bijna onbeperkt. Het is bijvoorbeeld mogelijk een doos te maken met verschillende soorten sluiting, waardoor er geen tape meer nodig is. Stansdozen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een ‘slotje’, waardoor de sluiting geborgd is als de doos in elkaar gevouwen is.

Een stansdoos wordt volledig op maat en naar uw wensen en specificaties gemaakt. Afhankelijk van de gewenste toepassing kiezen we voor een doos van vouwkarton, golfkarton of massief karton.

Het benodigde stansmes wordt bewaard, zodat u gemakkelijk een herhaalbestelling kunt doen. De kosten van een herhaalbestelling vallen dan veelal lager uit.

Zo is een stansdoos bijvoorbeeld geschikt als:

 De voordelen zijn:

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Juist omdat de stansdoos zoveel toepassingen en mogelijkheden biedt, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. U wilt toch zeker weten dat u de juiste doos, in het juiste gewicht en maat en tegen de juiste prijs krijgt ? Met een goed advies weet u zeker dat de doos precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Bekijk hieronder de video om te zien hoe verschillende maten stansdozen geproduceerd worden.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van Standsdozen