Home » Toonbankdisplays

Kartonnen toonbankdisplays die de omzet vergroten

Met een goed toonbankdisplay trekt u de aandacht op precies die plek waar veel (impulsieve) aankoopbeslissingen genomen worden. Een ideale manier om de omzet te vergroten

Toonbankdisplays als omzetaanjager

Met een toonbankdisplay zet u bepaalde producten nog eens extra in de spotlights. Precies op het moment dat uw klant letterlijk even stil staat, wat meer aandacht heeft voor de omgeving en toch al bereid is om geld uit te geven. Maar dan moet het display natuurlijk wel goed uitgevoerd zijn. Wij zijn gespecialiseerd in toonbankdisplays van karton omdat die veel toepassingen en voordelen bieden.
 

“PACK WEETJE”

Goed instore promotiemateriaal kan tot 65% extra verkopen leiden. (Bron: Onderzoek, Universiteit Twente) 

Voordelen kartonnen toonbankdisplays

Kartonnen toonbankdisplays zijn erg geschikt om uw product of promotie op een aantrekkelijke manier te presenteren en (impuls)aankopen te stimuleren. Ze kunnen bovendien in allerlei varianten, maten en vormen geproduceerd worden.

Shelf ready packaging

Een veelgevraagde variant van toonbankdisplays betreft shelf ready packaging. Met shelf ready packaging maken we uw display zo dat deze in één klap op een toonbank of balie kan zonder dat (om)dozen uitgepakt hoeven worden. Dat biedt veel voordelen. Zo heeft een retailer minder werk aan uw display en zal hij sneller geneigd zijn om deze een goede plek te geven.

Karton als basis voor uw toonbankdisplays heeft diverse voordelen. Zo is het:

Henriettev2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Zoekt u een aantrekkelijk en betaalbaar toonbankdisplay dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Op basis van onze ruime ervaring kunnen we u goed adviseren over het type display, materiaalkeuze, bedrukkingsmogelijkheden en de verpakking.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van displays.