Kartonnen toonbankdisplays die de omzet vergroten

Met een goed toonbankdisplay trekt u de aandacht op precies die plek waar veel (impulsieve) aankoopbeslissingen genomen worden. Een ideale manier om de omzet te vergroten

Toonbankdisplays als omzetaanjager

Met een toonbankdisplay zet u bepaalde producten nog eens extra in de spotlights. Precies op het moment dat uw klant letterlijk even stil staat, wat meer aandacht heeft voor de omgeving en toch al bereid is om geld uit te geven. Maar dan moet het display natuurlijk wel goed uitgevoerd zijn. Wij zijn gespecialiseerd in toonbankdisplays van karton omdat die veel toepassingen en voordelen bieden.

Voordelen kartonnen toonbankdisplays

Kartonnen toonbankdisplays zijn erg geschikt om uw product of promotie op een aantrekkelijke manier te presenteren en (impuls)aankopen te stimuleren. Ze kunnen bovendien in allerlei varianten, maten en vormen geproduceerd worden.

Shelf ready packaging

Een veelgevraagde variant van toonbankdisplays betreft shelf ready packaging. Met shelf ready packaging maken we uw display zo dat deze in één klap op een toonbank of balie kan zonder dat (om)dozen uitgepakt hoeven worden. Dat biedt veel voordelen. Zo heeft een retailer minder werk aan uw display en zal hij sneller geneigd zijn om deze een goede plek te geven.

 

 

“PACK WEETJE”

Goed instore promotiemateriaal kan tot 65% extra verkopen leiden. (Bron: Onderzoek, Universiteit Twente) 

Karton als basis voor uw toonbankdisplays heeft diverse voordelen. Zo is het:

  • Geschikt voor veel creatieve mogelijkheden
  • Gemakkelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer betaalbaar
  • Sterk en toch licht van gewicht

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Zoekt u een aantrekkelijk en betaalbaar toonbankdisplay dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Op basis van onze ruime ervaring kunnen we u goed adviseren over het type display, materiaalkeuze, bedrukkingsmogelijkheden en de verpakking.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van displays.