Trays

Met een tray hebt u een ideaal en voordelig middel om uw producten handzaam en beschermd te bundelen en te presenteren.

Vele toepassingen

Trays kunnen in alle maten, kwaliteiten en van alle soorten karton vervaardigd worden. Uw wensen en eisen zijn daarbij het uitgangspunt. We kunnen kartonnen trays bijvoorbeeld vochtbestendig of juist hittebestendig maken, of deze zo indelen en produceren dat ook kwetsbare producten veilig te vervoeren zijn.

Goed ontworpen trays zijn bovendien heel geschikt voor gebruik in de detailhandel, omdat vormgeving en bedrukking uw product op een aantrekkelijke manier zichtbaar kunnen maken.

 

“PACK WEETJE”

Trays van karton worden vooral gebruikt om producten handzaam te verpakken en te bundelen. De tray voor blikjes bier of fris is misschien wel het bekendste voorbeeld daarvan. Maar wist je dat uitvaartbedrijven in de VS zogenaamde cremation trays van karton aanbieden? Gelukkig
wel met deksel.

  • Goed stapelbaar: trays zijn sterk en zakken niet door
  • Representatief: goede kwaliteit bedrukking in lijn met uw merk is mogelijk
  • Geschikt voor gebruik in geautomatiseerde verpakkingslijnen
  • 100% recyclebaar

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Wij adviseren u graag gericht over een efficiënte tray, al dan niet in combinatie met een geautomatiseerde verpakkingslijn. Vervolgens brengen we een concurrerende offerte uit en verzorgen we de productie, zodat de trays aan al uw wensen voldoen.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van trays.