Verpakking op maat

Het kiezen van een nieuwe of het verbeteren van een bestaande verpakking kan een uitdagend project zijn. Zeker als het om een verpakking op maat gaat. Of dat nu een ‘gewone’ kartonnen doos is met specifieke maten of een verpakking met bijzondere vorm, extra’s of uitstraling.
Want ieder verpakkingstraject vraagt aandacht en kennis van zaken. Mist u zelf de benodigde expertise of ontbreekt het u aan tijd, dan kunnen wij u zeker helpen. Verpakkingen op maat zijn namelijk onze specialiteit.

Het Pack Company team

Ons ontwikkelings- en verkoopteam is multidisciplinair met specialisten die elkaar goed aanvullen. Wij zetten verpakkingsengineers in met ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen voor bijvoorbeeld FMCG en food of binnen de industrie en fulfilment. Daarnaast werken wij met specialisten die thuis zijn in styling en grafisch design.
Dankzij onze kennis van verpakkingen en het ontwikkelingstraject dat daaraan vooraf gaat, voldoen onze verpakkingen altijd aan uw wensen.

 

“PACK WEETJE”

Misschien wel de meest gewilde verpakking op maat ter wereld: het beroemde turquoise doosje van juwelier Tiffany & Co in New York. Herkenbaar door de kleur, zilveren bedrukking en wit satijnen lint. En omdat de verpakking al sinds 1845 ongewijzigd is.

Persoonlijk advies en begeleiding

Een betrokken, persoonlijke begeleiding van ieder verpakkingstraject is voorwaarde voor een goed resultaat. Daarom zorgt ons team voor snel en persoonlijk contact en stemmen we materiaalkeuze, uitstraling, productie, duurzaamheid en prijs met u af. Via mail, telefoon of een gesprek bij u op locatie. Die korte lijnen en service zien wij als ons visitekaartje.

Passend bij uw budget

Bij een passende verpakking hoort ook een passend budget. Soms is dat budget beperkt, soms wil een klant dat we letterlijk flink uitpakken en voor een zeer luxe uitstraling gaan. Daarom hebben we voor alle wensen én budgetten een oplossing. We weten immers wat iedere fabrikant te bieden heeft én welke prijsrange daarbij hoort.

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

  Laat uw gegevens achter:
  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bent u op zoek naar een partij die kan helpen bij het ontwikkelen of verbeteren van uw maatwerk verpakking? Bel of mail ons en wij denken met u mee. Ook als u nog in een verkennend stadium bent en vooral op zoek bent naar inspiratie. Wij hebben tal van voorbeelden van creatieve en succesvolle verpakkingen die laten zien wat mogelijk is.

  Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts.