Verpakkingsmachines

Overweegt u de aanschaf van een verpakkingsmachine of twijfelt u nog over een automatiseringsslag? Wellicht bent u dan overweldigd door alle mogelijkheden en de verschillen in prijs tussen de verschillende typen machines. Gelukkig hoeft de aanschaf van een verpakkingsmachine geen zorgenkindje te zijn.

Goedkoop of duurkoop

Een dure verpakkingsmachine is niet altijd goed en een goedkope verpakkingsmachine is zeker niet per definitie slechter dan een duurdere machine. Waar het om gaat is dat u een machine aanschaft die doet wat hij moet doen. Niet meer en zeker niet minder. Natuurlijk dient de machine daarnaast vriendelijk te zijn in onderhoud én lang mee te gaan.

Een misser in de aanschaf van een verpakkingsmachine kan u op meerdere fronten duur komen te staan. Het zorgt voor storingen en vertragingen tijdens het verpakken. Daarnaast veroorzaakt die vertraging weer voor frustratie. Ook onvoorzien onderhoud legt het hele proces natuurlijk op het verkeerde moment onnodig stil. En het is allemaal te voorkomen…

 

“PACK WEETJE”

In de VS ontwikkelde de 14-jarige Taylor Rosenthal voor een project op zijn middelbare school een verpakkingsmachine voor EHBO-artikelen. De machine bleek een gat in de markt en dat resulteerde dankzij investeerders in een bedrijf dat inmiddels 30 miljoen dollar waard is.

Keuzes bij de aanschaf van een verpakkingsmachine

Om een goede verpakkingsmachine aan te kunnen schaffen is het natuurlijk noodzakelijk om zicht te hebben op wat er te koop is en welke fabrikanten een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Maar daarnaast is het zeker zo belangrijk om zicht te hebben op uw eigen wensen. Wat moet uw machine echt kunnen? Wat zijn gewaardeerde extra’s en wat is eigenlijk overbodig? Maak onderscheid tussen de ‘need to have’ en de ‘nice to have’ dus. Wij brengen dit graag samen met u en de machineleveranciers in kaart.

Kennis van verpakkingsmachines

Wij weten waar u op moet letten als u een verpakkingsmachine koopt en kunnen u hierin goed adviseren. Eventueel maatwerk in een verpakkingsmachine of verpakkingslijn is geen probleem.

Pack Company werkt compleet onafhankelijk als het op machineoplossingen aankomt. Wij adviseren bij de aanschaf van machines, maar leveren deze niet. Dat laten wij over aan de machinefabrikanten. Door deze aanpak adviseren wij alleen de juiste machine in uw situatie en niet de machines waar wij de meeste marges op kunnen maken of machines die wij toevallig in ons portfolio zouden hebben. In sommige gevallen adviseren wij onze klanten zelfs om helemaal geen machine aan te schaffen als dat in die situatie de beste oplossing is!

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

    Laat uw gegevens achter:
    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha

    Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van verpakkingsmachines.