Vis

Bij een verpakking voor vis is het belangrijk dat deze de vis beschermt en zo vers mogelijk houdt. De verpakking moet die versheid liefst ook uitstralen, omdat de klant hier grote waarde aan hecht. Wij zorgen ervoor dat uw visproducten op de beste manier verpakt worden.

  • Geschikt voor bevroren, gekoelde of verse vis
  • Stevig, vochtbestendig en beschermend
  • Verse uitstraling en aantrekkelijk voor afnemers
  • Gebruikt weinig ruimte
  • Goed stapelbaar/geschikt voor pallets
  • Houdt de transportkosten beperkt

Karton blijkt een sterk en hygiënisch verpakkingsmateriaal voor vis, dat bovendien veel toepassingsmogelijkheden biedt. Het is in diverse maten en kwaliteiten verkrijgbaar, is goed te bedrukken en met een goede coating zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf. Daarbij is karton milieuvriendelijk want het is 100% te recyclen.

 

“PACK WEETJE”

Spakenburg hart van de visindustrie

Als verpakkingsspecialist in Spakenburg weten we natuurlijk alles van vis, want Spakenburg is het hart van de Nederlandse visindustrie. Meer dan de helft van alle vishandelaren in Nederland krijgt hun vis namelijk uit Spakenburg!

Uw visproducten verdienen een uitstekende verpakking. Pack Company helpt u met een verpakkingsadvies op maat tegen een gunstige prijs dankzij ons uitgebreide inkoopnetwerk. Zo weet u zeker dat u een verpakking krijgt die precies doet wat u verlangt: uw visproducten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van vis-verpakkingen.