Home » Vis

Vis

Bij een verpakking voor vis is het belangrijk dat deze de vis beschermt en zo vers mogelijk houdt. De verpakking moet die versheid liefst ook uitstralen, omdat de klant hier grote waarde aan hecht. Wij zorgen ervoor dat uw visproducten op de beste manier verpakt worden.

Karton blijkt een sterk en hygiënisch verpakkingsmateriaal voor vis, dat bovendien veel toepassingsmogelijkheden biedt. Het is in diverse maten en kwaliteiten verkrijgbaar, is goed te bedrukken en met een goede coating zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf. Daarbij is karton milieuvriendelijk want het is 100% te recyclen.

 

“PACK WEETJE”

Spakenburg hart van de visindustrie

Als verpakkingsspecialist in Spakenburg weten we natuurlijk alles van vis, want Spakenburg is het hart van de Nederlandse visindustrie. Meer dan de helft van alle vishandelaren in Nederland krijgt hun vis namelijk uit Spakenburg!

Uw visproducten verdienen een uitstekende verpakking. Pack Company helpt u met een verpakkingsadvies op maat tegen een gunstige prijs dankzij ons uitgebreide inkoopnetwerk. Zo weet u zeker dat u een verpakking krijgt die precies doet wat u verlangt: uw visproducten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van vis-verpakkingen.