Vlees

Vlees stelt zijn eigen eisen aan een verpakking. Allereerst natuurlijk omdat het bederfelijk is en er in Nederland strenge eisen worden gesteld aan voedselveiligheid. Maar ook omdat een verpakking voor vlees, net als andere verpakkingen, zo economisch mogelijk moet zijn.

Karton blijkt een sterk en hygiënisch verpakkingsmateriaal voor vlees, dat bovendien veel toepassingsmogelijkheden biedt. Het is in diverse maten en kwaliteiten verkrijgbaar, goed te bedrukken en met een goede coating zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf. Daarbij is karton milieuvriendelijk.
  • Geschikt voor bevroren, gekoeld of vacuümverpakt vlees
  • Stevig, vochtbestendig en beschermend
  • Aantrekkelijk voor afnemers
  • Geen onnodige ruimte innemen
  • Goed stapelbaar/geschikt voor pallets
  • Minimale transportkosten

Op deze manier komt het vleesproduct veilig aan op de eindbestemming.

 

“PACK WEETJE”

Woensdag gehaktdag!

De uitdrukking ‘Woensdag gehaktdag’ komt voort uit oude slagersroutines. Vroeger werd namelijk op maandag geslacht en was de dinsdag voor het uitbenen en verdelen van het vlees in karbonaadjes, biefstukjes etc. Dat snijden en uitbenen zorgde altijd voor vleesrestjes en jawel: die werden op woensdag verwerkt tot gehakt.

Bij vleesverpakkingen is veel mogelijk. Met een goed verpakkingsadvies weet u zeker dat u de juiste verpakking krijgt tegen een gunstige prijs. Pack Company beschikt namelijk over een uitgebreid inkoopnetwerk dat garant staat voor een scherpe inkoop. Mail of bel ons zodat we ook u kunnen helpen om uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt te verpakken.

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van vleesverpakkingen.