Home » Vlees

Vlees

Vlees stelt zijn eigen eisen aan een verpakking. Allereerst natuurlijk omdat het bederfelijk is en er in Nederland strenge eisen worden gesteld aan voedselveiligheid. Maar ook omdat een verpakking voor vlees, net als andere verpakkingen, zo economisch mogelijk moet zijn.

Karton blijkt een sterk en hygiënisch verpakkingsmateriaal voor vlees, dat bovendien veel toepassingsmogelijkheden biedt. Het is in diverse maten en kwaliteiten verkrijgbaar, goed te bedrukken en met een goede coating zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf. Daarbij is karton milieuvriendelijk.

Op deze manier komt het vleesproduct veilig aan op de eindbestemming.

 

“PACK WEETJE”

Woensdag gehaktdag!

De uitdrukking ‘Woensdag gehaktdag’ komt voort uit oude slagersroutines. Vroeger werd namelijk op maandag geslacht en was de dinsdag voor het uitbenen en verdelen van het vlees in karbonaadjes, biefstukjes etc. Dat snijden en uitbenen zorgde altijd voor vleesrestjes en jawel: die werden op woensdag verwerkt tot gehakt.

Bij vleesverpakkingen is veel mogelijk. Met een goed verpakkingsadvies weet u zeker dat u de juiste verpakking krijgt tegen een gunstige prijs. Pack Company beschikt namelijk over een uitgebreid inkoopnetwerk dat garant staat voor een scherpe inkoop. Mail of bel ons zodat we ook u kunnen helpen om uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt te verpakken.

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van vleesverpakkingen.