Wikkels en Sleeves

Een sleeve of wikkel is niets anders dan een bedrukte huls of hoes die om een product of doos geschoven wordt. Sleeves en wikkels worden vaak in één adem genoemd, maar er is wel een klein verschil. Sleeves worden namelijk van karton gemaakt en wikkels van papier. Sleeves zijn daarom dikker dan wikkels.

In de praktijk hangt het van het product, het doel en de toepassing af of u het beste voor een sleeve of wikkel kunt kiezen.

 

De minimale oplage voor wikkels en sleeves is 2.500 stuks.

Sleeves en wikkels vinden we om tal van producten: van een pakje kauwgom tot een kant-en-klaarmaaltijd die zo de magnetron in kan. Vaak bieden ze extra bescherming of is het de enige plek waar ingrediënten vermeld kunnen worden. Maar er zijn ook oogstrelende sleeves die om luxeproducten zitten en voor extra uitstraling zorgen. Denk aan een verzorgde wikkel om de verpakking van fijne bonbons of andere delicatessen.

Sleeves en wikkels vermelden meestal een gebruiksaanwijzing of bereidingsinstructie en de ingrediënten van het product. Daarnaast kiezen producenten vrijwel altijd voor een mooie afbeelding die de herkenbaarheid en aantrekkelijkheid van de verpakking vergroot.

 

“PACK WEETJE”

Eén van de meest opvallende ‘wikkel’acties van de laatste tijd komt van Heineken. Door bier gekoeld in de schappen te zetten, voorzien van een stijlvolle papieren wikkel, kan Heineken de prijs van een flesje bier bijna verdubbelen. Wat een wikkel al niet kan doen…

Sleeves en wikkels kunnen geschikt gemaakt worden voor producten die in de koeling of diepvries bewaard worden. Bij Pack Company kunt u kiezen voor de volgende opties:

  • Wij leveren wikkels en sleeves vanaf 2.500 stuks
  • Met of zonder laminaat
  • Afmetingen volledig naar uw wens
  • Diverse diktes en kartonsoorten
  • Met of zonder venster
  • Bedrukking van hoge kwaliteit

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

We adviseren u graag over de beste materiaalkeuze, bedrukking en afwerking. Doordat wij de sleeves en wikkels zelf laten maken, kunnen wij snel tot zeer snel leveren in zowel kleine als grote aantallen. Vraag ons gerust om mee te denken of vraag direct een offerte aan.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van Wikkels & Sleeves.