Kartonnen winkel- en vloerdisplays met verkoopkracht

Met goed POS-materiaal maakt u van kijkers kopers. Kartonnen winkeldisplays en vloerdisplays helpen om kijkers de weg te wijzen en hen te attenderen op product- en prijsvoordelen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en voor ieder doel kunnen wij een passend display realiseren.

Toepassingen en voordelen

Onze kartonnen winkel- en vloerdisplays kunnen in allerlei winkels en bedrijven worden ingezet, variërend van supermarkt tot bouwmarkt en van drogisterij tot horeca. Eigenlijk overal waar mensen ter plekke een aankoop overwegen of doen. Winkeldisplays zijn inzetbaar als een (mobiele) verkoopunit of als middel om de aandacht te trekken voor uw merk, product of een prijsvoordeel.

Uiteenlopende winkeldisplays van karton

Wij kunnen alle typen kartonnen winkeldisplays verzorgen. Karton heeft als basismateriaal enorm veel toepassingen en kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld hangende displays voor schap en plafond, displays die op een toonbank kunnen staan en diverse soorten vloerdisplays die zelfstandig geplaatst kunnen worden. Bijvoorbeeld displays voor kopstellingen, totemdisplays en complete, zelfstandige mobiele presentatie-units.

Vloerdisplays van karton

Een kartonnen vloerdisplay heeft relatief weinig ruimte nodig om een product of aanbieding effectief te presenteren, maar trekt wel de aandacht. Een vloerdisplay is gemakkelijk in elkaar te zetten en is in veel varianten mogelijk, van de standaard 60 x 40 cm en 80 x 60 cm displays tot meer bijzondere vormen. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel schappen u wenst en met een topkaart kunt u iedere denkbare boodschap communiceren. De buffer aan de onderzijde zorgt voor stabiliteit en maakt uw vloerdisplay helemaal af.

 

“PACK WEETJE”

Het totale winkelvloeroppervlak in Nederland bedraagt maar liefst 27 miljoen vierkante meter. 
(bron: Vakcentrum voor zelfstandige retailondernemers)

Karton als basis voor uw winkeldisplays heeft diverse voordelen. Zo is het:

 • Sterk
 • Betaalbaar
 • Duurzaam
 • Goed te bedrukken
 • Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en maten

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

 • Vloerdisplay 3 schappen full colour bedrukt
  Vloerdisplay 3 schappen full colour bedrukt
 • Vloerdisplay full colour bedrukt - vorm op maat - gecoate
 • Vloerdisplay 2 schappen full colour bedrukt - met topkaart
  Vloerdisplay 2 schappen full colour bedrukt - met topkaart
 • Vloerdisplay full colour bedrukt
  Vloerdisplay full colour bedrukt
 • Vloerdisplay 3 schappen - full colour bedrukt - topkaart met stans
  Vloerdisplay 3 schappen - full colour bedrukt - topkaart met stans
 • Vloerdisplay 5 schappen met ronding - full colour bedrukt - topkaart
 • Vloerdisplay 4 schappen - 1 kleur bedrukt

Een retail expert zei eens: ‘een winkel zonder POS-materiaal is als een uitverkoop zonder korting’. Ofwel, POS-materiaal is een must. Wilt u de mogelijkheden voor effectieve winkel- en vloerdisplays verkennen? Neem dan vrijblijvend contact op voor deskundig advies op maat. We kijken daarbij naar uw budget, het type product, uw wensen voor de belading of de inhoud van de display, de bedrukking en de manier van presenteren.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van displays.