Home » Food

Food

Het verkopen van voedsel is voor een groot deel het verkopen van kwaliteit én beleving. Afhankelijk van de aard van het product wil uw klant gezondheid, sfeer of juist gezelligheid. Een goede verpakking speelt daarop in én voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en bescherming.

Wij zijn thuis in alle mogelijkheden en beperkingen van uiteenlopende producenten en handelaars. Of het nu om een supervers product als slagroomsoesjes gaat of om een houdbaar product als vis in blik.

Pack Company is thuis in zowel primaire als secundaire verpakkingen voor food. We weten exact aan welke regelgeving een bepaalde verpakking moet voldoen en hoe we binnen eventuele beperkingen altijd een aantrekkelijke en effectieve verpakking voor u kunnen maken.

We kunnen onze food verpakkingen voorzien van extra opties. Denk aan eenvoudige dan wel hoge kwaliteit bedrukkingen, speciale sluitingen of coatings, maar ook aan geïntegreerde palletoplossingen.

De voordelen van karton in de foodbranche:

Group 6

Kostenefficiënt
Voordelig en efficiënt en verkrijgbaar in standaardmaten en maatverpakkingen​

Group 7

Hygiënisch
Bij onderzoek naar fruit is gebleken dat een kartonnen verpakking de houdbaarheid ten goede komt, vanwege de rem van een bacteriegroei. Karton is geschikt voor verschillende producten: Houdbare voeding, Diepvries producten, Vlees/Vis, Aardappelen, Groenten en Fruit

Group 8

Milieuvriendelijk
100% recyclebaar

Group 9

Representatief en aantrekkelijk
Design, vorm en kwaliteit spelen een belangrijke rol bij het verleiden van de consument.

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Juist omdat verpakkingen van voedsel er zijn in zoveel soorten en maten en bovendien vaak onderhevig zijn aan regelgeving, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. Zo weet u zeker dat u de juiste verpakking krijgt die uw voedingsproducten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakt. Pack Company kan alle soorten food verpakkingen leveren: AGF, diepvries, houdbaar, vlees of vis.