Food

Het verkopen van voedsel is voor een groot deel het verkopen van kwaliteit én beleving. Afhankelijk van de aard van het product wil uw klant gezondheid, sfeer of juist gezelligheid. Een goede verpakking speelt daarop in én voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en bescherming.

Wij zijn thuis in alle mogelijkheden en beperkingen van uiteenlopende producenten en handelaars. Of het nu om een supervers product als slagroomsoesjes gaat of om een houdbaar product als vis in blik.

Pack Company is thuis in zowel primaire als secundaire verpakkingen voor food. We weten exact aan welke regelgeving een bepaalde verpakking moet voldoen en hoe we binnen eventuele beperkingen altijd een aantrekkelijke en effectieve verpakking voor u kunnen maken.

We kunnen onze food verpakkingen voorzien van extra opties. Denk aan eenvoudige dan wel hoge kwaliteit bedrukkingen, speciale sluitingen of coatings, maar ook aan geïntegreerde palletoplossingen.

 

“PACK WEETJE”

Duurzaam alternatief voor plastic stickertjes op groente en fruit

Een merknaam of kwaliteitslabel hoeft niet meer met een snel loslatend plastic stickertje op een stuk groente of fruit geplakt te worden. Een merkje aanbrengen met laser is nu een alternatief.

Niet alleen blijkt karton de bacteriegroei beter te remmen dan een plastic verpakking, maar karton heeft meer voordelen.

Het is:

  • Voordelig en efficiënt
  • Verkrijgbaar in standaardmaten en maatverpakkingen
  • Milieuvriendelijk, want 100% recyclebaar

Geschikt voor:

  • Houdbare voeding
  • Diepvries
  • Vlees / Vis
  • Aardappelen, groenten en fruit

Meer informatie?

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Juist omdat verpakkingen van voedsel er zijn in zoveel soorten en maten en bovendien vaak onderhevig zijn aan regelgeving, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. Zo weet u zeker dat u de juiste verpakking krijgt die uw voedingsproducten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakt. Pack Company kan alle soorten food verpakkingen leveren: AGF, diepvries, houdbaar, vlees of vis.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van verpakkingen voor food.