Retail

68% van de consumenten beslist pas over hun aankopen als ze in de winkel zijn. Het is dus belangrijk dat producten aantrekkelijk verpakt zijn. Met een kartonnen verpakking is het geen enkel probleem om een aansprekende uitstraling te realiseren. We kunnen namelijk eindeloos spelen met vormen, groottes, kleuren en maten zodat we een verpakking en presentatie creëren die uw doelgroep aanspreekt.

We verzorgen zowel primaire als secundaire verpakkingen voor retail en bieden tal van mogelijkheden als het gaat om vorm, presentatie en praktische eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen adviseren we u over de gewenste soort karton: golfkarton, vouwkarton of massief karton.

 

“PACK WEETJE”

Wist u dat producten die in een golfkartonnen verpakking gepresenteerd worden, tot wel 14% meer verkopen dan producten in plastic kratten?

Karton heeft diverse voordelen als retail verpakking. Zo is het:

  • Kostenefficiënt
  • Hygiënisch
  • Milieuvriendelijk
  • Representatief en aantrekkelijk

Vooral dit laatste speelt een rol als uw verpakking de consument echt moet verleiden. Design, vorm en kwaliteit van de bedrukking spelen daarbij een belangrijke rol. Bij onderzoek naar fruit is bovendien gebleken dat een kartonnen verpakking de houdbaarheid ten goede komt, omdat het de bacteriegroei sterker remt dan een plastic verpakking.

Juist omdat de presentatie in winkels zo belangrijk is, is een goed verpakkingsadvies cruciaal. Zo weet u zeker dat u de juiste doos, in het juiste gewicht en de juiste maat en tegen de juiste prijs krijgt. Een doos die bovendien precies doet wat u verlangt: uw producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakken.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van verpakkingen voor retail.