Over ons

 

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Werkwijze

We kennen de verpakkingsbranche door en door en weten exact welke producent sterk is in welk type verpakking. Door die kennis zijn we vrijwel altijd goedkoper dan de concurrent of uw huidige producent. Zonder te hoeven inleveren op kwaliteit.

Bij Pack Company heeft u één loket voor al uw kartonnen verpakkingen. Bovendien geven we u de garantie dat u altijd met de juiste verpakking werkt. Door onze onafhankelijke positie in de markt kijken we verder dan onze neus lang is en beoordelen we tevens of een automatiseringsslag in uw verpakkingslijnen voordelig kan zijn. Wij schakelen hierbij de expertise in van machineleveranciers om zo tot de juiste oplossing te komen.

Daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met de ROI die u voor ogen staat: het draait tenslotte om efficiëntie en effectiviteit!

Zodra uw vraag bij ons binnenkomt zorgen we er eerst voor dat we exact weten aan welke eisen uw verpakking moet voldoen. Vervolgens onderzoeken we welke producent die kwaliteit het beste benadert. Wij kunnen het ontwerp, grafisch design en de juiste maatvoering volledig voor u verzorgen. Daar rolt vervolgens altijd een gunstige prijs uit die we aan u voorleggen.

Ons Team

Het snelgroeiende Pack Company is opgericht door Jan Koelewijn. Een Spakenburgse ondernemer met ruime ervaring in de kartonindustrie. Jan zag hoe de wat ouderwetse kartonwereld kansen liet liggen en dat motiveerde hem om het anders en beter te doen. Zo kwam hij tot de Pack Company formule: frisse, onafhankelijke verpakkingsoplossingen waarin creativiteit en kostenbesparingen samengaan.

JAN KOELEWIJN

Jan is oprichter en eigenaar van Pack Company. Hij is al jaren werkzaam in de verpakkingsindustrie en kent alle ins en outs van deze dynamische omgeving.

jan@packcompany.nl

HELEEN VINK

Heleen is als commercieel manager een onmisbare schakel binnen Pack Company. Ze houdt van een uitdaging en zorgt ervoor dat de binnen- en buitendienst perfect op elkaar afgestemd zijn.

heleen@packcompany.nl

HUUB TWIGT

Huub versterkt als business development manager de buitendienst. Huub is altijd enthousiast en geïnteresseerd, geen verpakkingsvraagstuk is hem te gek.

huub@packcompany.nl

ELINE BEEKHUIS

Eline versterkt de binnendienst, hier zorgt ze dat het offerte- en orderproces op rolletjes loopt. Naast haar werk op de binnendienst houdt Eline zich ook bezig met de marketing.

eline@packcompany.nl
HENRIËTTE DE GREEF

Henriette zorgt als manager klantgeluk dat klanten nergens meer naar om hoeven te kijken. Zij weet precies hoe ze hen van dienst kan zijn en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

henriette@packcompany.nl

JOËL BEEKHUIS

Joël is van alle markten thuis en ondersteund zowel de binnen- als de buitendienst. Met een proactieve houding pakt hij iedere uitdaging
aan. joël@packcompany.nl

Hier staan we voor

Wij werken met een praktische inslag, want we houden van een no-nonsense aanpak. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om met een creatieve blik naar elk verpakkingsvraagstuk te kijken. Want met enige inventiviteit kunnen we vaak net die extra kwaliteitsslag maken zonder dat dit gepaard gaat met hogere kosten, vaak zelfs met een kostenbesparing.

Onze klanten

We werken voor uiteenlopende bedrijven in de industrie, retail, e-commerce, food en logistiek, die alle soorten producten leveren in binnen- en buitenland.

Veel van onze klanten hebben geen eigen inkoper voor verpakkingsmaterialen, andere beschikken wel over een inkoopafdeling. Die reiken we graag de helpende hand en maken we verder wegwijs in het verpakkingsproces.

Onze klanten doen graag een beroep op onze expertise, omdat ze zeker weten dat ze zo de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgen en omdat ze graag een soepel en slagvaardig inkoopproces willen dat hen weinig tijd kost.