Stansverpakkingen

Vouwkarton wordt vrijwel altijd gestanst. Een stansverpakking oogt verzorgd en leent zich daardoor goed voor een mooie presentatie van uw product. Wanneer de stansverpakking wordt voorzien van een bedrukking, dan is dit altijd een offset bedrukking.

Als het gaat om design, materiaal en constructie van uw stansverpakking, zijn er zeer veel mogelijkheden: langsnaad verlijmd, sprinter verpakking, zweedse bodem, autolock sluiting, met kleppen, enz. Wanneer u een verpakking snel handmatig wilt opzetten, is een autolock sluiting of een zweedse bodem bijvoorbeeld een goede oplossing. Wanneer u de verpakking machinaal wilt opzetten d.m.v. top- of sideloading, dan is een sprinter verpakking of een langsnaad verlijmde doos het beste.

Wanneer u los wilt gaan op creatief gebied, een perfecte bedrukking nodig heeft, zoekt naar een makkelijk te sluiten verpakking of een machinaal op te zetten verpakking dan is de stansverpakking perfect voor uw product.

Door karton te stansen kan je de verpakking een unieke vorm geven, wat vanuit een praktisch oogpunt of voor marketing doeleinden wenselijk kan zijn. De vorm van de doos wordt met een stansmes in het karton gemaakt door het karton op de vouwlijnen te rillen, te perforeren en te snijden.

Het stansmes is op maat gemaakt, daarmee zijn de mogelijkheden voor de gewenste verpakking bijna onbeperkt. Een stansverpakking wordt volledig op maat en naar uw wensen en specificaties gemaakt.

Het benodigde stansmes wordt bewaard, zodat u gemakkelijk een herhaalbestelling kunt doen. De kosten van een herhaalbestelling vallen dan veelal lager uit.

 

“PACK WEETJE”

De grootste stansdoos tot nu toe gemaakt komt, hoe kan het ook anders, uit de VS. Met een omvang
van 5,90 bij 4,10 meter en een hoogte van 87 cm bevatte deze doos van Krispy Kreme maar liefst
2400 donuts…

Zo is een stansdoos bijvoorbeeld geschikt als:

  • Verzenddoos
  • Vouwdoos van vouwkarton
  • Trays
  • Displays
  • Sleeves/wikkels
  • Doos op maat
  • Een venster in de doos gewenst is om het product te laten zien
  • U een verpakking in een bijzondere vorm wenst

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Juist omdat het bedrukken van verpakkingen zoveel mogelijkheden biedt, is een goed bedrukkingsadvies cruciaal. Wij adviseren u graag over de gewenste druktechniek en mogelijkheden, en wij weten wat het best past bij uw oplage. Ook het design van de bedrukking kunnen wij voor u regelen.

Bekijk hieronder de video om te zien hoe verschillende maten vouwdozen geproduceerd worden.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van stansverpakkingen.