Home » Verpakking bedrukken

Verpakking bedrukken

Een verpakking bedrukken is een ideale kans om de marketing van je bedrijf te versterken. Dat vraagt om creativiteit, design én kennis van druktechnieken en materialen.

Wij leveren een perfecte bedrukte verpakking

Een kartonnen verpakking vormt de ideale basis voor verschillende druktechnieken: zowel golfkarton als vouwkarton kunnen goed bedrukt worden. Daarnaast leent karton zich goed voor aanvullende toepassingen zoals stansen, pregen, lamineren of een venster.

Die overvloed aan mogelijkheden biedt allerlei kansen om iets extra’s met je verpakking te doen. Maar het maakt het ook moeilijker om keuzes te maken.

Als verpakkingsleverancier staan we je graag met raad en daad bij.

Wij leveren bedrukte verpakkingen vanaf 2.500 stuks.

Bedrukkingsadvies op maat

Wij helpen bij het maken van keuzes die binnen je budget en eisen vallen. We leveren bedrukte verpakkingen én:

  • Adviseren over mogelijkheden, eventueel in combinatie met de ideale oplage
  • Verzorgen desgewenst het design 
  • Bewaken het hele bedrukkingsproces en sturen dat aan

Onderstaand overzicht geeft een beeld van de mogelijkheden, inclusief voorbeelden van bedrukte verpakkingen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

‘In het hele proces van het ontwikkelen van de toonbankdisplay en de verpakking voor onze maaltijd box waren we erg blij met de proactiviteit van Pack Company. Overal werd aan gedacht. Regelmatig kwam er iemand langs om alles door te spreken, de kleuren te matchen, etc. Echt dat stapje meer. En dat tegen een goede prijs, dat is ook belangrijk’.
Rens Slik, Orangefit

Offsetbedrukking

Om het best mogelijke resultaat te bereiken, is het mogelijk om tot 7 kleuren in één doorgang te drukken. Zo krijg je de beste kwaliteit en uitstraling.

Vraag een offerte aan

golfkarton verpakking full color bedrukken met matlaminaatGeschenkdoos 7 kleuren offset bedruktvouwkarton langsnaad verlijmd full color bedruktLangsnaad geplakt doosje vouwkarton full colour offset bedrukt

HQP (High Quality print)

Bij grotere oplages is het ook mogelijk om HQP in te zetten. Daarmee kunnen we tot 7 kleuren bedrukken. HQP benadert de kwaliteit van offset druk en wordt afgewerkt met een glanzende of matte lak (dispersielak).
Vraag een offerte aan
Shelf ready packaging golfkarton wit HQP bedrukkingAmerikaanse vouwdoos full color offset bedruktAmerikaanse vouwdoos HQP bedrukte verpakking

Flexodruk

Flexodruk is een voordelige en snelle techniek die geschikt is voor grote én kleine oplages. Binnen de standaard flexodruk zijn er qua ontwerp veel verschillende mogelijkheden, maximaal tot 4 kleuren te bedrukken.
Vraag een offerte aan
Stansverpakking golfkarton 2 kleuren flexo bedruktStansverpakking golfkarton bruin 2 kleuren flexo bedruktWitte Amerikaanse vouwdoos 1 kleur flexo all over bedrukt

Warme en koude foliedruk

Een kleine applicatie met een grote uitstraling. Foliedruk kan subtiel en klein zijn als een sneeuwvlok, maar het effect is onweerstaanbaar. De folie kan in metallic kleuren uitgevoerd worden, maar ook met matte gekleurde uitvoeringen. Alles volledig volgens jouw wens.
Vraag een offerte aan

Geschenkverpakking Warme goud foliedrukGeschenkverpakking Warme goud foliedrukluxe verpakking metallic folieluxe verpakking metallic folieluxe verpakking met stans en foliedruk

Stansen en pregen

Sierlijke sensatie. Als de afbeelding op de verpakking nog niet helemaal het gewenste effect geeft, kunnen we extra elementen toevoegen aan een verpakking voor een nog luxere uitstraling. We gebruiken daarvoor folie pregen en reliëf pregen. Ook kunnen we met de grote precisie de meest complexe constructies stansen.
Vraag een offerte aan

luxe verpakking met stans en foliedrukVensterverpakking met relief preegVensterverpakking met relief preegVouwkarton langsnaad verlijmd met insteekkleppen met preeg en foliedruk

Lamineren

Om een premium kwaliteit verpakking te creëren kunnen we een laminaat gebruiken. Deze zijn als metallic laminaat, hoogglanslaminaat of juist als matfolielaminaat. Lamineren is mooi en tegelijkertijd praktisch, want het dient ook als bescherming.
Vraag een offerte aan
golfkarton verpakking full color bedrukken met matlaminaatluxe verpakking metallic folie

Vensteren

Vensteren is een mooie manier om een product goed te verpakken en tegelijkertijd mooi te tonen. Het is een goede strategie voor luxe producten en geschenksets.
Vraag een offerte aan
Brievenbusdoos vouwkarton 3 kleuren offset bedruktVensterverpakking met relief preeg

Vouwen en lijmen

Gloednieuwe vormen voor je merk. In veel gevallen kunnen we samen met jou een unieke verpakkingsconstructie ontwikkelen. Op maat gevouwen en gelijmde verpakkingen die passen in je verpakkingsproces.
Vraag een offerte aan

geplakte tray bedrukt vouwkartonLuxe cadeauverpakking bedrukken offset
Elinev2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van verpakkingen?
checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.