Verpakking bedrukken

 Met een bedrukte doos / verpakking creëert u extra uitstraling voor uw verpakking. Zo gebruikt Coolblue de herkenbare kleuren uit haar huisstijl, voegt grappige teksten toe aan dozen, vermeldt de ingrediënten van het pakket en geeft tips om de verpakking te recyclen. Daarmee blijven ze in lijn met hun merkidentiteit én vergroten ze de kans dat hun verpakking ook echt hergebruikt wordt. 
Karton leent zich goed voor verschillende druktechnieken en zowel golfkarton, vouwkarton als massief karton kunnen goed bedrukt worden.

Offsetbedrukking

Om het best mogelijke resultaat te bereiken, is er de mogelijkheid om tot 7 kleuren in één doorgang te drukken. De beste kwaliteit kan hiermee bereikt worden.
Vraag een offerte aan

golfkarton luxe giftdoos full color bedrukt matlaminaat Geschenkdoos 7 kleuren offset bedrukt vouwkarton langsnaad verlijmd full color bedrukt Langsnaad geplakt doosje vouwkarton full colour offset bedrukt

HQP (High Quality print)

Bij grotere oplages is het ook mogelijk om HQP in te zetten. Je kan tot 7 kleuren bedrukken. HQP benadert de kwaliteit van Offset en wordt afgewerkt met een glanzende of matte lak (dispersielak).
Vraag een offerte aan

Shelf ready packaging golfkarton wit HQP bedrukking Amerikaanse vouwdoos full color offset bedrukt Amerikaanse vouwdoos HQP bedrukt

Flexodruk

Flexodruk is een voordelige en snelle techniek die geschikt is voor grote en kleine oplages. Binnen de standaard flexodruk zijn er qua ontwerp veel verschillende mogelijkheden, maximaal tot 4 kleuren te bedrukken.
Vraag een offerte aan

Stansverpakking golfkarton 2 kleuren flexo bedrukt Stansverpakking golfkarton bruin 2 kleuren flexo bedrukt Witte Amerikaanse vouwdoos 1 kleur flexo all over bedrukt

Warme en koude foliedruk

Een kleine applicatie met een grote uitstraling. Het kan subtiel en klein zijn als een sneeuwvlok, maar het effect is onweerstaanbaar. De folie kan in metallic kleuren uitgevoerd worden, maar ook met matte gekleurde uitvoeringen, dit kan helemaal naar wens afgestemd worden.
Vraag een offerte aan

Geschenkverpakking Warme goud foliedruk Geschenkverpakking Warme goud foliedruk luxe verpakking metallic folie luxe verpakking metallic folie luxe verpakking met stans en foliedruk

Stansen en pregen

Sierlijke sensatie. Als alleen de afbeelding op de verpakking niet helemaal het gewenste effect geeft, kunnen we extra elementen toevoegen aan uw verpakking voor een nog luxere uitstraling. We gebruiken folie pregen en reliëf pregen. Ook kunnen we met de beste precisie de meest complexe constructies stansen.
Vraag een offerte aan

luxe verpakking met stans en foliedruk Vensterverpakking met relief preeg Vensterverpakking met relief preeg Vouwkarton langsnaad verlijmd met insteekkleppen met preeg en foliedruk

Lamineren

Om een premium kwaliteit verpakking te creëren kan een laminaat gebruikt worden, dit is er in metallic laminaat, hoogglanslaminaat of juist in matfolielaminaat. Het is mooi en tegelijkertijd praktisch, want het dient ook gelijk als bescherming.
Vraag een offerte aan

golfkarton luxe giftdoos full color bedrukt matlaminaat luxe verpakking metallic folie

Vensteren

Vensteren is een mooie manier om een product goed te verpakken en tegelijkertijd mooi te tonen. Het is een goede strategie voor luxe producten en geschenksets.
Vraag een offerte aan

Brievenbusdoos vouwkarton 3 kleuren offset bedrukt Vensterverpakking met relief preeg

Vouwen en lijmen

Gloednieuwe vormen voor uw merk. In veel gevallen kunnen we samen met u als klant een unieke verpakkingsconstructie ontwikkelen. Op maat gevouwen en gelijmde verpakking die passen in uw verpakkingsproces.
Vraag een offerte aan

geplakte tray bedrukt vouwkarton Cadeau luxe verpakking vouwkarton offset bedrukt

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Juist omdat het bedrukken van verpakkingen zoveel mogelijkheden biedt, is een goed bedrukkingsadvies cruciaal. Wij adviseren u graag over de gewenste druktechniek en mogelijkheden, en wij weten wat het best past bij uw oplage. Ook het design van de bedrukking kunnen wij voor u regelen.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts op het gebied van bedrukte verpakkingen.