Home » Fulfilment / Logistiek

Fulfilment & Logistiek

Wij bieden diverse verpakkingsoplossingen voor bedrijven die actief zijn in logistiek of fulfilment.

Kostenbesparing effectieve verpakking
Binnen logistiek, warehousing en fulfilment speelt het beheersen en verlagen van operationele kosten een grote rol. Door ervoor te zorgen dat het hele proces zo optimaal mogelijk verloopt, wordt tijd gewonnen en worden kosten bespaard. Een verpakking die aan bepaalde eisen voldoet kan hier in belangrijke mate aan bijdragen.

Er is een aantal manieren om met de verpakking kosten te besparen, namelijk door ervoor te zorgen dat:

In het laatste geval betekent het dat we heel goed naar de specificaties kijken waaraan een verpakking moet voldoen. Het is dan zaak om niet onnodig zware materialen te gebruiken, maar de keuze te maken voor een dikte en stevigheid die precies voldoende is. Natuurlijk wel met een kleine marge, maar zeker niet te veel.

Voor verpakkingslijnen werken we nauw samen met verschillende machineleveranciers. Zo kunnen we u ook met raad en daad bijstaan bij het verbeteren en/of automatiseren van uw verpakkingslijn.

Naast advies over kostenbesparingen bieden we ook advies als u uw supply chain wilt verduurzamen. Het zijn twee zaken die met elkaar samenhangen en – voor wie het slim aanpakt – elkaar uitstekend kunnen versterken.

Dankzij onze jarenlange ervaring met verpakkingen en onze contacten met een groot aantal leveranciers, zijn we bekend met een uiteenlopende verpakkingsmachines en verpakkingslijnen. Met die kennis kunnen wij u uitstekend adviseren over uw verpakkingen en de besparingen die mogelijk te realiseren zijn.

Group 6

Kostenefficiënt
Een vrachtwagen of ander transport optimaal wordt gevuld​

Group 7

Juiste maat
De maat van de doos aansluit bij de inhoud en er zo weinig mogelijk lucht in de verpakking zit​

Group 8

Duurzaam
100% recyclebaar 

Group 9

Juiste eisen
De verpakking exact matcht met uw eisen​

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Wilt u duurzame verpakkingen hand in hand laten gaan met kostenbesparingen? Vraag ons vrijblijvend om advies. Wij kennen de markt en tonen u graag de mogelijkheden.