Luxe verpakking op maat

Zoek je een luxe verpakking met een premium uitstraling en echte wow-factor? Wij bieden maatwerk en zorgen voor een luxe, massief hardkartonnen doos . Bijvoorbeeld voor producten die een exclusieve uitstraling verdienen of voor een relatiegeschenk met impact. Het hele traject begeleiden we van begin tot eind.

Maatwerk in mogelijkheden

Onze luxe verpakkingen kunnen uiteenlopende vormen, afmetingen en afwerkingen krijgen. De basis is een doos van omplakt karton, maar dan begint het pas. Die hardkartonnen doos kan namelijk voorzien worden van een los of een scharnierdeksel, van een gewone of een magneetsluiting of van een mooi lint of (trek)koord. Daarnaast is er een grote keus in bedrukking en in afwerking. Denk aan het gebruik van een mat- of glanslaminaat, goud- of zilverfolie of aan speciaal papier. Ook voor het binnenwerk van de doos zijn er ontelbare mogelijkheden. Zo creëer je een luxe verpakking die de inhoud extra glans geeft.

Advies en ondersteuning

Als verpakkingsspecialist weten we exact welke mogelijkheden er zijn en realiseren we bijzondere verpakkingen. Zeker bij een luxe verpakking begint dat met het concept en design. Misschien lever je die zelf aan via een eigen vormgever of bureau, maar wij kunnen dit ook voor je verzorgen. In dat geval komen wij zelf met een voorstel voor het design, materiaalkeuze en afwerking en alle specificaties. Daarna starten we met het productieproces dat we van begin tot eind begeleiden. Zo weten we zeker dat je de perfecte luxe verpakking krijgt. 

Als onafhankelijk leverancier weten we exact wat we waar kunnen laten maken en hoe we tot het beste verpakkingsresultaat komen.

Een luxe verpakking via Pack Company:

Garandeert een wow-effect

Biedt eindeloos veel mogelijkheden

Krijgt 100% zorg en aandacht

We maken onder andere luxe verpakkingen voor:

Delicatessen en dranken

Exclusieve, luxe artikelen

Relatiegeschenken

Advies luxe verpakking

De zorg die jij aan je producten of relaties besteedt, besteden wij aan je verpakking. Dat begint met goed advies en gaat verder in een mooi maar ook uitvoerbaar ontwerp en een zorgvuldige begeleiding van de gehele productie. Zo weet je zeker dat je straks een uitzonderlijke verpakking hebt.Een passend advies en prijsopgave

usp  altijd reactie binnen 1 à 2 werkdagen
usp  advies en prijsopgave zonder verplichtingen
Om spam te voorkomen vragen we je de
onderstaande code over te typen.

captcha