Home » Luxe Verpakkingen

Luxe verpakkingen op maat van vouwomplakt karton

Zoek je een luxe verpakking met een premium uitstraling en echte wow-factor? Wij bieden maatwerk en zorgen voor een luxe, massief hardkartonnen doos . Bijvoorbeeld voor producten die een exclusieve uitstraling verdienen of voor een relatiegeschenk met impact. Het hele traject begeleiden we van begin tot eind.
luxe-verpakkingen-packshot

Advies en ondersteuning

Als verpakkingsspecialist weten we exact welke mogelijkheden er zijn en realiseren we bijzondere verpakkingen. Zeker bij een luxe verpakking begint dat met het concept en design. Misschien lever je die zelf aan via een eigen vormgever of bureau, maar wij kunnen dit ook voor je verzorgen. In dat geval komen wij zelf met een voorstel voor het design, materiaalkeuze en afwerking en alle specificaties. Daarna starten we met het productieproces dat we van begin tot eind begeleiden. Zo weten we zeker dat je de perfecte luxe verpakking krijgt. 

Maatwerk in mogelijkheden

Onze luxe verpakkingen kunnen uiteenlopende vormen, afmetingen en afwerkingen krijgen. De basis is een doos van omplakt karton, maar dan begint het pas. Die hardkartonnen doos kan namelijk voorzien worden van een los of een scharnierdeksel, van een gewone of een magneetsluiting of van een mooi lint of (trek)koord. Daarnaast is er een grote keus in bedrukking en in afwerking. Denk aan het gebruik van een mat- of glanslaminaat, goud- of zilverfolie of aan speciaal papier. Ook voor het binnenwerk van de doos zijn er ontelbare mogelijkheden. Zo creëer je een luxe verpakking die de inhoud extra glans geeft.

Als onafhankelijk leverancier weten we exact wat we waar kunnen laten maken en hoe we tot het beste verpakkingsresultaat komen.

Een luxe verpakking via Pack Company:

Garandeert een wow-effect

Biedt eindeloos veel mogelijkheden

Krijgt 100% zorg en aandacht

We maken onder andere luxe verpakkingen voor:

Delicatessen en dranken

Exclusieve, luxe artikelen

Relatiegeschenken

Heleenv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.