Home » Verpakkingen op maat

Verpakking op maat

Een verpakking die je producten veilig, effectief en kostenefficiënt verpakt en je marketing versterkt. Dat is een verpakking met het juiste design, afmeting, kwaliteit en kostprijs. Dat is een verpakking van Pack Company.
luxe-verpakkingen-packshot
‘Voor ons was de prijs, de kwaliteit en de oplageaantallen van de verpakking belangrijk. De verpakking moet stevig genoeg zijn. In dit geval is het precies goed. Prijs blijft uiteindelijk belangrijk. Bij Pack Company was deze heel goed. Al met al zijn we erg blij met de keuze voor Pack Company. Het contact ervaar ik als heel prettig, ik krijg altijd snelle reacties, snelle feedback en het is heel duidelijk.’
Lysanne Denneboom, Lolo’s Bites

Als onafhankelijk leverancier weten we exact wat we waar kunnen laten maken en hoe we tot het beste verpakkingsresultaat komen.

Onze maatwerkverpakkingen:

Komen in alle maten, soorten, sluitingen en opties

Variëren van sober tot 100% luxe en verfijnd

Zijn milieuvriendelijk want 100% recyclebaar

Zijn geschikt voor:

Food

Retail & e-commerce

Logistiek, industrie & fulfilment

Elke denkbare verpakking op maat

We maken de meest uiteenlopende verpakkingen, voor zeer verschillende opdrachtgevers. Als karton de basis is, kunnen wij het maken. De mogelijkheden van karton zijn immers eindeloos. Om je een idee te geven noemen we hier enkele veelgevraagde verpakkingen:

  • Verzenddozen
  • Stansdozen
  • Vouwdozen
  • Toonbankdisplays
  • Wikkels en sleeves

Deze verpakkingen kunnen ook bedrukt worden.

Zit hier nog niet bij wat je zoekt? Laat ons weten wat je wensen zijn!

We ontwerpen veel compleet nieuwe verpakkingen of we gaan uit van een bestaande verpakking en kijken vervolgens welke verbeterslag we voor je kunnen maken. Onze specialisten doen dit ontwikkelingstraject uiteraard samen met jou als opdrachtgever. Met een luisterend oor, doordacht advies en korte, snelle lijnen als uitgangspunt.

Bedenk daarbij dat we voor bijna alle wensen en budgetten een oplossing hebben. We weten immers wat iedere fabrikant te bieden heeft én welke prijsrange daarbij hoort.

De minimale oplage voor verpakkingen is 2.500 stuks.

‘In het hele proces van het ontwikkelen van de toonbankdisplay en de verpakking voor onze maaltijd box waren we erg blij met de proactiviteit van Pack Company. Overal werd aan gedacht. Regelmatig kwam er iemand langs om alles door te spreken, de kleuren te matchen, etc. Echt dat stapje meer. En dat tegen een goede prijs, dat is ook belangrijk’.
Rens Slik, Orangefit
Huubv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.