Verpakkingsadvies

In de wereld van verpakkingen is veel mogelijk. Dat is aan de ene kant prettig, omdat u veel keuze heeft en specifieke wensen steeds beter en betaalbaarder gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd schept het ook onzekerheid, want hebt u wel de meest optimale verpakking op dit moment? Of bij de zoektocht naar een nieuwe verpakking, kiest u dan wel de juiste verpakking? En betaalt u niet te veel?

U wilt uw producten veilig en onderscheidend verzenden, u bent op zoek naar de juiste retail verpakking, de juiste food verpakking, of misschien bent u toe aan een automatiseringsslag? 
Pack Company regelt voor u de juiste verpakking / oplossing!

 

“PACK WEETJE”

Papyrus werd rond 2400 voor Christus uitgevonden in Egypte. Maar de eerste kartonnen doos werd pas in 1870 bedacht door een Amerikaan, Robert Gair. Eigenlijk bestaat de kartonnen verpakking dus nog niet zo heel lang…

Om te voorkomen dat u de weg kwijtraakt in het doolhof van alle mogelijkheden, bieden wij onze klanten altijd een goed gefundeerd verpakkingsadvies. Een goed verpakkingsadvies helpt u namelijk om:

  • Kostenbesparingen te realiseren
  • Handling te optimaliseren
  • De duurzaamheid van uw verpakkingen te vergroten

Vraag direct een offerte aan

Bij de zoektocht naar de ideale kartonnen verpakking spelen twee vragen altijd een belangrijke rol: ‘Hoe krijg ik de gewenste kwaliteit?’ en ‘Hoe koop ik deze zo voordelig mogelijk in?’. 

Dat zijn ook exact de vragen waar het bij Pack Company iedere dag om draait. Wat ons betreft regelen we namelijk voor iedere klant die een goede verpakking zoekt niet alleen een uitstekende verpakking die aan alle eisen voldoet, maar zorgen we er zeker ook voor dat we deze voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Laat uw gegevens achter:
Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Dankzij onze jarenlange ervaring met verpakkingen en ons uitgebreide netwerk van leveranciers van verpakkingen, weten we exact wat er in deze markt te halen valt. We weten ook precies waar de onderhandelingsmarges zitten. Die kennis delen we graag met u in een vrijblijvend verpakkingsadvies.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts.