Home » Verpakkingsadvies

Verpakkingsadvies

In de wereld van verpakkingen is veel mogelijk. Dat is aan de ene kant prettig, omdat u veel keuze heeft en specifieke wensen steeds beter en betaalbaarder gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd schept het ook onzekerheid, want hebt u wel de meest optimale verpakking op dit moment? Of bij de zoektocht naar een nieuwe verpakking, kiest u dan wel de juiste verpakking? En betaalt u niet te veel?

U wilt uw producten veilig en onderscheidend verzenden, u bent op zoek naar de juiste retail verpakking, de juiste food verpakking, of misschien bent u toe aan een automatiseringsslag? Pack Company regelt voor u de juiste verpakking / oplossing! De minimale oplage voor verpakkingen is 2.500 stuks.

 

“PACK WEETJE”

Papyrus werd rond 2400 voor Christus uitgevonden in Egypte. Maar de eerste kartonnen doos werd pas in 1870 bedacht door een Amerikaan, Robert Gair. Eigenlijk bestaat de kartonnen verpakking dus nog niet zo heel lang…

Om te voorkomen dat u de weg kwijtraakt in het doolhof van alle mogelijkheden, bieden wij onze klanten altijd een goed gefundeerd verpakkingsadvies. Een goed verpakkingsadvies helpt u namelijk om:

Janv2
Group 10

Bel ons +31 (0)33 20 22 165

Group 11

Mail ons info@packcompany.nl

CONTACT

Offerte aanvragen

checkmark
Altijd reactie binnen 1-2 werkdagen
checkmark
Advies en prijsopgave zonder verplichtingen
  • De minimale oplage voor verpakkingen is 5.000 stuks.

Dankzij onze jarenlange ervaring met verpakkingen en ons uitgebreide netwerk van leveranciers van verpakkingen, weten we exact wat er in deze markt te halen valt. We weten ook precies waar de onderhandelingsmarges zitten. Die kennis delen we graag met u in een vrijblijvend verpakkingsadvies.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met onze experts.